Wie ben ik:

Cees en geboren op Terschelling en daar mijn jeugd doorgebracht. Daarna zijn verschillende keren verhuisd i.v.m. zaken kopen en verkopen. Heb mijn opleiding suiker-sierwerker/banketbakker in Alkmaar en A,dam volbracht.

Door de bakkers crisis in de 60e jaren ben ik overgestapt naar de horeca, nadat ik dit ook voor gezien had gehouden overgestapt in de verzekeringswereld in de buitendienst. Daar ik toch niet het gevoel had daar te moeten blijven overgestapt in het openbaar vervoer. Waar ik als buschauffeur ben begonnen maar snel werd bevorderd uiteindelijk tot manager. Daar 33 jaar dienst gedaan tot mijn pensioen.

Nu wonen wij mijn vrouw ik en de kinderen en kleinkinderen in Zeewolde naar alle te tevredenheid. Mijn grootste hobby is vliegvissen met alles er op en aan, dus ook je eigen vliegen bouwen.

Verder ben ik nu vrijwilliger bij Natuurmonumenten op de Marker Wadden. Dit doet mij veel aan mijn jeugd denken.