Categorieën
Uncategorized

Welkom bij Corsage-anders

De corsages worden normaal gesproken gemaakt op boombladnerf deze kan naturel zijn maar ook één of twee kleuren hebben. Als men een wat sterkere corsage wil hebben kan dat op kunststof blad gemaakt worden, hiervan zijn ook een paar kleuren.

Als u een voorbeeld heeft gevonden of u wil de kleuren aangepast hebben stuur dan even een mailtje en ik ga kijken of dit haalbaar is. Mocht dit zo zijn dan stuur ik u een mail met de foto van het resultaat, daarna kunt u beslissen het wel of niet wilt afnemen.

Cees.

Door Cees Stol

Ben met pensioen en een liefhebber van vliegvissen. Door werkzaamheden als hobby in de veren handel kwam van het één het ander en was ik corsages op een beurs aan het maken. Om de gasten te laten zien wat er met afvalproducten nog te maken valt. Daarna kwamen de oorbellen en de hangers aan de beurt. Werk nu ook met schelpen en metalen om mooie dingen te maken. De corsages worden van boombladnerf en veren gemaakt.Mocht men een sterker materiaal willen hebben voor bv. een feest of huwelijk dan ga ik over op het gebruik van kunststof blad. En dan zoveel mogelijk naar de wensen van de gene die het graag zou willen kopen. Maak eerst een voorbeeld en dan kun je beslissen of je het inderdaad wilt kopen.
Het liefst werk ik met natuur kleuren, maar er zijn wensen waarin ik naar gekleurd materiaal moet terug vallen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.